ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

  • Η κορδέλα, το δόλωμα του καλοκαιριού

    δολώμα κορδέλαΗ κορδέλα, ένα από τα δολώματα εισαγωγής που καλλιεργούνται σε ειδικές εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματα ειδών αλιείας μόνο κατά τους θερμούς μήνες του χρόνου και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.
    Αυτό οφείλεται στο ότι είναι από τα λίγα δολώματα που δεν απαιτούν ψύξη για να συντηρηθούν, καθώς διατηρείται στους 20 με 25 οC.

  • Το ψιλοπαράγαδο: εποχές και ψαρότοποι (4ο)

    ΨιλοπαράγαδοΈνα καλοφτιαγμένο και καλοδολωμένο ψιλοπαράγαδο, ακόμα και αν γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα το ρίξουμε και θα το ανακτήσουμε από το βυθό, για να έχει την επιθυμητή απόδοση θα πρέπει να πέσει στο σωστό ψαρότοπο, την κατάλληλη εποχή.

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase